به گزارش فارس به نقل از دیلی میل، نتیجه های یک بررسی تازه نشان می دهد، خوردن زیاد کباب به میزان قابل توجهی ریسک مبتلا شدن به بیماری های قلبی را زیاد کردن می دهد
افزایش ریسک بیماری قلبی با خوردن زیاد «کباب»
عبارات مهم : محققان
به گزارش فارس به نقل از دیلی میل، نتیجه های یک بررسی تازه نشان می دهد، خوردن زیاد کباب به میزان قابل توجهی ریسک مبتلا شدن به بیماری های قلبی را زیاد کردن می دهد.
افزایش ریسک بیماری قلبی با خوردن زیاد «کباب»
محققان در تازه ترین بررسی های خود دریافتند، سوزاندن سوخت جامد نظیر ذغال می تواند ریسک مبتلا شدن به حمله قلبی، سکته مغزی و سرطان را زیاد کردن دهد.
مطالعات اپیدمیولوژیک نشان داده هست، رژیم غذایی نقش تعیین کننده ای در بروز سرطان دارد.
به گزارش فارس به نقل از دیلی میل، نتیجه های یک بررسی تازه نشان می دهد، خوردن زیاد کباب به میزان قابل توجهی ریسک مبتلا شدن به بیماری های قلبی را زیاد کردن می دهد
همچنین مشخص شده است که یک سوم از سرطان ها با تغذیه مرتبط هستند؛ مواد شیمیایی که به طور طبیعی در مواد غذایی وجود دارند، ترکیبات مصنوعی و ترکیبات تولیدشده هنگام پخت و پز عوامل سرطان زایی هستند که در بعضی غذاها وجود دارند.
محققان انگلیسی باور دارند، الگوی غذایی، میزان مصرف و نحوه تهیه و پز بااهمیت ترین عواملی هستند که میزان و سطح خطر عوامل سرطان زا را تعیین می کنند.
تحقیقات متعددی نشان داده هست، غذاهای کباب شده است روی ذغال به علت چربی و پروتئین زیاد دارای میزان زیادی مواد سمی هستند.
افزایش ریسک بیماری قلبی با خوردن زیاد «کباب»
دانشمندان و متخصصان تغذیه توصیه می کنند، مردم مصرف کباب را کم کردن دهند.
به گفته کارشناسان، جهت به حداقل رساندن ترکیبات سرطان زا در رژیم غذایی مورد نیاز است از تماس مستقیم گوشت با سطح پخت جلوگیری شود و وقت پخت و پز کم کردن یابد.
به گزارش فارس به نقل از دیلی میل، نتیجه های یک بررسی تازه نشان می دهد، خوردن زیاد کباب به میزان قابل توجهی ریسک مبتلا شدن به بیماری های قلبی را زیاد کردن می دهد
مطالعات اخیر تأیید کرده هست، کباب کردن گوشت منجر به زیاد کردن ریسک مبتلا شدن به سرطان های ریه، مثانه و پوست می شود.
محققان دانشگاه آکسفورد این پژوهش را به شکل گسترده ای در چین انجام دادند و دریافتند، مرسوم بودن غذاهای کبابی منجر به زیاد کردن فوت و میر در اثر بیماری های قلبی و سرطان های خاص در این کشور شده است هست.
افزایش ریسک بیماری قلبی با خوردن زیاد «کباب»
واژه های کلیدی: محققان | بیماری | سرطان زا | مبتلا شدن | رژیم غذایی | مواد غذایی | اخبار پزشکی
دانلود فایل ها
توجه: ممکن است تمام لینک های دانلود به دستور مقام قضایی حذف شده باشد...